Take Away i Vordingborg

Du har sikkert set Gåsetårnet bag på nogle af de gamle tyve-kroner. Men vidste du så også, at tårnet ligger i Vordingborg? Det gør det, og er det, byen primært er kendt for sammen med Vordingborg Slot. I forbindelse med slottet, tilbyder Vordingborg Danmarks Borgcenter, som beskæftiger sig med slottet og dets plads i Danmarks historie.

Men Vordingborg er ikke kun en gammel slotsruin med et enkelt tårn. Nej, byen er skam mere end det. Vordingborg rummer nemlig også en historisk-botanisk have, der blev skabt på grundlag af den ældste danske havebog fra 1647.

Hvert år i juli, er man så heldig at kunne opleve Vordingborg Festuge, der er en byfest og musikfestival, med store navne fra den danske rock- og popscene, som spiller på Slotstorvet tæt på Gåsetårnet.

I en by som Vordingborg, er der også Take Away at finde. Selvom byen er kendt for ældgamle ting, behøver den ikke var helt outdated med hensyn til andre ting. Her kan man nemt få stillet den lille sult, hvad enten man mest er til italiensk, vegetarisk eller helt traditionel grillmad. Og man kan godt være sikker på, at restauratørerne med glæde gerne vil levere dit Take Away-måltid hjem til dig.

Vis filter

Filtere efter type:

0 Resultater fundet