Kulturel Take Away i Viborg

Viborg er en af de ældste byer i Danmark og har over 39.000 indbyggere. Her er det muligt at besøge adskillige museer, der alle har noget forskelligt i fokus. Man kan for eksempel besøge Viborg Museum, der er et kulturhistorisk lokalmuseum og besøges af omkring 20.000 gæster om året. Man kan også se samlinger af en række danske kunstnere fra guldalderen på Skovgaard Museet.

Hvis man også interesserer sig lidt for musik, kan man med fordel besøge Paletten, som er et spillested for rytmisk musik eller man kan besøge Viborg Teater, som blev grundlagt helt tilbage i 1909. Viborg rummer også adskillige gamle, fredede bygninger, herunder for eksempel Domprovstegården, Den gamle præstegård, Amtmandsgåden og mange, mange flere.

For at det hele ikke bliver alt for meget kunst og kultur, er der også en masse forskellige aktiviteter for børnene. Hvorfor ikke besøge Energimuseet, som er en kombination af museum og science center og ligger ved Danmarks største vandkraftværk. Eller Viborg Miniby, som viser byen som den så ud i 1850, bare i en tiendedel størrelse. Eller hvis det skal være rigtig sjovt, kan man besøge Viborg Legeland, som er en stor indendørs legeplads med underholdning for hele familien.

Lækkert Take Away finder man også her i Viborg. Så man behøver faktisk ikke selv at lave mad efter en lang og oplevelsesrig dag. Man kan få stort set alt hvad mad-hjertet begærer – lige fra lækkert grillmad til eksotisk thai. Uanset hvad man er sulten efter, finder man det højest sandsynligt her.

Vis filter

Filtere efter type:

0 Resultater fundet