Oplev moderne Take Away i historiske Vejle

Vejle er en by med især Danmarkshistorien i højsædet. Har du for eksempel hørt om Jellingestenen? Så er det mod Vejle turen skal gå. Byen byder på flere historiske monumenter og museer, der har hver sin historie at fortælle. Man er blandt andet så heldig at kunne se Egtvedpigens Grav, Vingsted Jernaldermiljø, den forhistoriske Hærvej, kirketårne, slotte og herregårde. Det er helt klart i Vejle stenalderen, bronzealderen, jernalderen og vikingetiden stadig finder sted.

Vejle er også omgivet af storslået natur langs fjorden, med mulighed for at nyde landskabet på cykel, i kano eller på gåben. Men er man mere til natur i form af granitbelagte gågader og butikker i lange baner, så er shopping i Danmarks bedste handelsby en god mulighed. Her finder man den 900 meter lange gågade i hjertet af byen, samt det 80 butikker store citycenter. Her skal man heller ikke gå glip af de små charmerende sidegader, gårdmiljøer og specialbutikker, ej heller torvemarkedet på Nørretorv at forglemme.

I Vejle er Take Away også en seværdighed man ikke må gå glip af. Byens velvoksne burgere er hurtigt nogle sulten bliver afhængig af og sushi går heller ikke din mund forbi. Selvom byen er kendt for sin gamle historie, er det bestemt ikke oldtidsføde, du bliver præsenteret for, når du besøger de mange restauranter, kroer og caféer i den lille historiske by.

Vis filter

Filtere efter type:

0 Resultater fundet