Lækkert Take Away i Sønderborg

Sønderborg er en by i Sønderjylland med over 27.000 indbyggere. Byen har især de gamle historier i fokus, da man her blandt andet kan besøge Sønderborg Slot, der har mange interessante samlinger fra middelalderen til i dag med stor vægt på de slesvigske krige i midten af 1800-tallet. I byen ligger også en mindepark med en mindestue på Dybbøl Mølle med tegninger, billeder, uniformer og våben fra krigene i 1848 og 1864. Derudover, er der også en udstilling om møllens historie.

Siden 1888 har Sønderborgs Kredsringriderforening hvert år afholdt ringriderfesten, som i dag er blevet til en folkefest, der varer i fire dage. Her deltager omkring 500 ryttere og 40.000 gæster. Sønderborg har faktisk også engang været i Guinness Rekordbog med ”Verdens største damefrokost”, som afholdes hvert år til deres byfest. Der er masser af spændende oplevelser i Sønderborg, som man nok skal få noget god underholdning med.

Selv om byen er kendt for mange af sine middelalder-oplevelser, er maden bestemt ikke derefter. Take Away’en hører bestemt moderne tider til. Sønderborg har nemlig noget rigtig lækkert grillmad, som man vil være ærgerlig over at gå glip af. Den japanske specialitet, sushi, finder man her også, så der er helt sikkert noget for enhver smag. Man går i hvert fald ikke sulten i seng, når man køber Take Away her.

Vis filter

Filtere efter type:

0 Resultater fundet