Find et lækkert udvalg af Take Away i Slagelse

Slagelse er en by på Vestsjælland med over 32.000 indbyggere, ligger cirka 90 km fra København og er en af Danmarks ældste byer. Her kan man finde Slagelse Museum, der er et egnsmuseum der udstiller ting fra byen og omegn. Få kilometer vest for Slagelse, ligger Vikingeborgen Trelleborg, der er et af Danmarks vigtigste og smukkest beliggende monumenter fra vikingetiden. Her kan man få et godt indblik i tilværelsen for over tusind år siden.

Man finder også en af Danmarks ældste teglstenskirker fra 1300-tallet, nemlig Sankt Mikkels Kirke. Derudover, kan man også finde Vor Frue Kirke fra 1931. Man kan også tage på en shoppetur i VestsjællandsCentret, som er det største på Vestsjælland. Her er der over 44 butikker fordelt på 20.000 kvadratmeter. Så mon ikke der er noget, der lige kunne friste?

Lækkert Take Away kan man også finde i Slagelse. Her kan man få næsten alt hvad mad-hjertet og sulten begærer. Det handler bare om at vælge, hvad man gerne vil have og så klarer de forskellige Take Away-restauratører i Slagelse resten.

Vis filter

Filtere efter type:

0 Resultater fundet