Find et yderst lækkert udvalg af Take Away i Silkeborg

Du har sikkert hørt om Grauballemanden, men vidste du så også, at han blev fundet tæt på Silkeborg? Det gjorde han. Han er ét af de fund, sammen med Ellingpigen og Tollundmanden, der tyder på, at der har levet mennesker før Kristi fødsel i Silkeborg. Sidst nævnte, Tollundmanden, ligger på Museum Silkeborg og er museets mest berømte attraktion. Udover Tollundmanden, rummer museet også en historisk samling med fund fra vikingetiden, middelalderen og Silkeborg Slot.

I Silkeborg finder man også AQUA Akvarium og Dyrepark, som er et ferskvandsakvarium og zoologisk center, der viser livet i de danske ferskvandssøer og –vandløb. Centeret er en meget velbesøgt attraktion og er mere eller mindre blevet Silkeborgs topattraktion.

Man har også mulighed for at være aktiv i Silkeborg. Man kan tage et smut på kanotur i Gudenåen, bestige Himmelbjerget, også kendt som Danmarks højeste punkt, eller deltage i byens utallige sportsarrangementer. Der er ingen undskyldning for ikke at være aktiv, når man befinder sig i Silkeborg.

Men efter en hel dag med aktiviteter, har man jo nok brug for et rigtig lækkert måltid mad. Det kan Silkeborg heldigvis også godt klare. Byen har alverdens Take Away-restauranter med forskellige Take Away-retter, til at stille den lille (eller store) sult. Så rumler din mave for lækre pastaretter, vegetariske delikatesser eller gourmetpizza, så er Silkeborgs Take Away med garanti værd at vælge.

Vis filter

Filtere efter type:

0 Resultater fundet