Find alverdens Take Away i Ringsted

Ringsted ligger på Midtsjælland, har over 21.000 indbyggere og er én af Sjællands ældste byer. Byens vartegn er Sankt Bendts Kirke, som kan være et tegn på Ringsteds alder. Kirken er nemlig Danmarks første murstenskirke og blev færdig i 1170. På Torvet i Ringsted, tyder det på, at byen kan dateres til vikingetiden, da der ligger nogle flade sten, Tingstenene, som er den eneste rest derfra.

I Ringsted finder man også Ringsted Museum, som fortæller byens historie gennem udstillinger, byvandringer, på internettet med mere. Man kan også besøge Ringsted Radiomuseum og se den unikke samling fra de sidste 100 år af radio, tv, fonografer, grammofoner og båndoptagere. Man kan for eksempel se DR’s berømte pausesignal fra 1931. I Ringsted finder man også Danmarks ældste konditori, Hansen’s Konditori & Café, som blev grundlagt i 1796.

I Ringsted kan man selvfølgelig også finde alverdens Take Away. Der er både lækkert grillmad, udsøgt kinesisk, sprøde pizzaer og anderledes tyrkisk. Der mangler bestemt ikke noget her, så det er helt sikkert muligt at finde lige præcis det, dit Take Away-hjerte begærer.

Vis filter

Filtere efter type:

0 Resultater fundet