Take Away i Randers som selv Elvis ville spise

Du har sikkert hørt om Randers Regnskov, der med sit tropiske klima og fritlevende dyr, er en af Randers’ topattraktioner og Nordeuropas største kunstige regnskov. Hele året rundt, er det muligt at gå imellem lianer, vandfald og mærkværdige tropiske dyr. Men Randers er også byen for et kunstmuseum og musik- og teaterhuset Værket, hvor der tit er mange spændende koncerter og arrangementer.

Samtidig blev der for nogle år siden, bygget en kopi af Elvis Presleys Graceland, også kaldet Memphis Mansion. Her er det muligt at se effekter, der har en relation til kunstneren. Her forefindes også restaurant, selskabslokale og souvenirshop.

Det er tydeligt, at i Østjyllands 6. største by, er det muligt at få mange spændende kulturelle oplevelser. Men hvad så med Take Away? Jo, her er der også masser af muligheder, hvad enten du er mest til burgere og pizza eller det ekstremt populære sushi, der har indtaget Danmark, og også Randers, med storm. Det kinesiske Take Away har også fået lov til at husere i Randers, så hvis man får lyst til en lækker China Box to-go eller andet fra det kinesiske køkken, er det Randers man skal ligge vejen forbi. Man kan også med fordel prøvesmage en lækker, stor herregårds bøf, som man med garanti ikke vil fortryde. Det er bare et spørgsmål om at vælge, der er nok Take Away at tage af.

Vis filter

Filtere efter type:

0 Resultater fundet