Odense beriger dig med eventyrligt Take Away

Odense er nok mest kendt som H.C. Andersens hjemby, med H.C. Andersen Museet og en udstilling af den kendte forfatters barndomshjem, men byen er meget mere end det. Som Danmarks tredjestørste by, rummer den en masse forskellige kulturtilbud, som ikke kun omhandler den kendte eventyrlige forfatter. Odense byder blandt andet også på Odense Zoo, som faktisk er byens mest besøgte attraktion, med omkring 150 forskellige dyrearter.

Ud over den populære zoologiske have, er Odense også forsynet med mange forskellige museer, som for eksempel Carl Nielsen Museet, Odense Bunkermuseum og Danmarks Jernbanemuseum, så der er masser at vælge imellem.

Adskillige gamle kirker er der også at finde i Odense, heriblandt Fredens Kirke, Sct. Knuds Kirke, som er Odense Domkirke, Vor Frue Kirke og sidst men ikke mindst, Assistens Kirkegård som rummer den første hedenske gravplads i Danmark.

Et af Danmarks største universiteter, Syddansk Universitet, huser også i Odense og hvert år trækker byen studerende til, både fra Danmark og udlandet. Som følge deraf, er der mange koncerter, events, diskoteker og caféer at finde i Odenses natteliv.

Men man behøver altså ikke kun at være kulturel, når man befinder sig i Odense. Man kan med fordel også udforske de mange Take Away-restauranter, der er leveringsdygtige i alt, hvad dine kræsne smagsløg kunne være interesseret i.

Hungrer din sult måske efter noget spicy mexicansk? Så bare rolig, Odense tilbyder nemlig et lækkert stærkt-krydret udvalg fra det mexicanske Take Away-køkken. Eller er det noget helt almindeligt grillmad, sulten leder efter, så har Odense også et bredt Take Away-udvalg, som helt sikkert lever op til dine smagsløgs forventninger.

Vis filter

Filtere efter type:

0 Resultater fundet