Oplev lækkert Take Away i Nyborg  

Nyborg er en by på Fyn med over 16.000 indbyggere. Byen har to museer, herunder bymuseet Borgmestergården, som er en af de ældste bygninger i byen, og som har over 20 forskellige rum med forskellige faste udstillinger som for eksempel historisk legetøj, bondekøkken fra 1800-tallet og meget mere. Det andet museum er Nyborg Slot, som ligger på slottet af samme navn. Her kan man se udstillinger med forskellige historiske genstande og hvert år bliver der afholdt middelaldermarkedet Danehof.

Nyborg er også byen der har Danmarks ældste friluftsteater, Nyborg Voldspil, der startede i 1939 og som hvert år, kun afbrudt af besættelsen, har vist forestillinger. Flere gågader med detailhandel og spisesteder finder man også i byen, så chancen for at bruge penge skal nok være der.

I Nyborg er der selvfølgelig også Take Away. Så hvis sulten nærmer sig, kan man med fordel bestille mad fra en af de mange Take Away-restauranter. Hvad bedre er – man behøver ikke rejse sig fra sofaen for selv at hente sin mad. Man kan nemlig godt regne med, at de fleste restauratører, står i kø for at levere netop deres mad hjem til dig.

Vis filter

Filtere efter type:

0 Resultater fundet