Lækkert udvalg af Take Away i Kolding

Kongeslottet Koldinghus er et af Koldings vartegn, som blev bygget i 1268, for at vogte grænsen mellem kongeriget Danmark og hertugdømmet Slesvig. I dag er det muligt at se samlinger, der omfatter kirkeskulpturer, ældre dansk billedkunst, kunsthåndværk og interiør fra 1500-tallet og frem til vores tid. I Kolding er det også muligt at gense, hvordan byen så ud tilbage i 1860-70, i den historiske Kolding Miniby i Geografisk Have.

Kolding er også byen der huser Jyllands største storcenter, nemlig Kolding Storcenter. Derudover, har Kolding ikke mindre end ni gågader, som byder på mange specialbutikker, så man er med garanti sikret noget for enhver stil.

I Kolding er der også aktiviteter for de mindste. Besøg Legeparken året rundt og tag en tur i robåde, spil minigolf eller kør i mooncars. Det er blot få ud af mange aktiviteter man kan benytte, når man befinder sig i Kolding.

 Kolding er byen for især grillmads-Take Away. Her er restauratørerne mere eller mindre eksperter i, at lave din burger eller grillkylling lige som man vil have den. Også især pizza har fundet vejen frem i Kolding. Her er alt lige fra deep pan- til børnepizza.

Man kan endda også finde afrikansk Take Away i Kolding. Dét er da noget der skal prøves! Bare ring til restauratøren, så vil han helst sikkert gerne hjælpe dig med din bestilling og med garanti også levere din Take Away hjem til dig. Så hvad venter du på?

Vis filter

Filtere efter type:

0 Resultater fundet