Udforsk de mange Take Away-muligheder i Køge

Køge er en by på Østsjælland med over 36.000 indbyggere og udgør Danmarks 18. største byområde. Byen rummer en masse gamle bindingsværksbygninger, herunder Danmarks ældste – Smedegården, der stammer fra slutningen af 1500-tallet. Man kan også besøge Køge Museum, som ligger i en gammel fredet købmandsgård fra 1619, hvor man blandt andet kan blive klogere på linjeskibet Dannebroges forlis og Jægerstenalderen. Man har også mulighed for at se skitser og modeller til kunst og kunstværker der er offentligt kendt, på Danmarks eneste specialmuseum for skitser og modeller – nemlig Kunstmuseet Køge Skitsesamling.

Hvis man er interesseret i at se Køge som den så ud i 1865, kan man med fordel besøge Køge Miniby, der vise byen i en tiendel størrelse. Den Østsjællandske Jernbaneklub holder også til her. Så det er muligt at se deres samling af veterantog, samt køre i veterantog til andre byer på Sjælland.

Hvis man skulle gå hen og blive sulten efter alle de muligheder, man har at vælge imellem i Køge, er der heldigvis også masser af Take Away at vælge imellem. Så hvis man ikke lige gider at tænke på madlavningen, så bestil da noget Take Away, når muligheden nu er der! Man behøver oven i købet slet ikke selv at hente det – man kan få det leveret lige til hvor man vil. Så der findes ingen undskyldning for ikke at benytte sig af det.

Vis filter

Filtere efter type:

0 Resultater fundet