Få Michelin-Take Away i København

Som Danmarks hovedstad, er København en by med fuld knald på, og med mere end 1.200.000 beboere, sover byen aldrig. Og hvad enten du befinder dig på hippe Vesterbro, multikulturelle Nørrebro, familievenlige Østerbro eller kystnære Amager, er du rigeligt forsynet med mange forskellige attraktioner, heriblandt Rundetårn, Tivoli, Den Lille Havfrue, Strøget, Christiania og mange, mange flere. København er så stor og har så meget at tilbyde, at det vil tage flere dage – ja, måske uger – at opleve det hele.

København kan samtidig prale med deres ufatteligt mange restauranter, og især fremhæve sig med, at det er den by i Norden, der har fået flest Michelin-stjerner. Herunder kan blandt andet restauranten på Christianshavn, Noma, nævnes, som faktisk er blevet udnævnt til den bedste restaurant i verden. Yderligere har København hele 11 restauranter, der har fået én stjerne i Michelin-guiden. Vidste du for eksempel, at Nørrebro har den eneste thailandske Michelin-restaurant i verden? Så hvis man vil nyde et godt Michelin-måltid, lavet af ægte Michelin-kokke, så er det København man skal lægge vejen forbi.

Men frygt ej. Hvis man ikke føler pengepungen kan klare så dyre måltider, skal man ikke gå ret mange skridt, før de næste ikke-Michelin restauranter dukker op. Her er man også sikret en god kvalitet, blandet med kokkenes kærlighed for en god smag, der lever op til dens forventninger. Om det så er vegetariske pizzaer, sushi makiruller eller noget italiensk, er der sørget for, at man ikke går forgæves. Er du ude efter udsøgt gourmet, er Vesterbro et skønt område at besøge. Det er et helt gourmetparadis med specialbutikker, der sælger ost, vin, fisk og chokolade. Også Frederiksberg er et rent madparadis. Denne del af København har sågar sin egen madgade, nemlig franske Værnedamsvej, som ligger på grænsen mellem Frederiksberg og Vesterbro. Gaden bliver opfattet som Københavns Paris, med sin franske stemning og charme. Hvis vi mere er ude i den helt klassiske hotdog, bør man besøge Amager. Her ligger blandt andet Flyvergrillen, hvor man kan få serveret fastfood- og grillmads-Take Away i lange baner.

Der er ingen tvivl om, at i en storby som København, kan man alt og mere til. Det er kun fantasien og sulten der sætter grænser her.

Vis filter

Filtere efter type:

0 Resultater fundet