Take Away der fængsler dine smagsløg i Horsens

Horsens er en mindre by beliggende i Østjylland, og bliver med sine over 56.000 indbyggere til Danmarks 8. største by. Tilbage i middelalderen var Horsens en betydelig by med adskillige klostre og fæstningsanlæg. I dag kender man dog nok mest Horsens fra byens nedlagte statsfængsel og deres mange tiltrækkende koncerter.

En begivenhed der også kendetegner Horsens, er den årlige Europæiske Middelalderfestival, hvor man som besøgende kan opleve middelalderen over 2 dage. Samtidig er det også muligt at opleve et litterært arrangement. Hvert år afholdes Krimimessen, hvor det er muligt at møde danske og udenlandske krimiforfattere.

Selvom Horsens er en betydeligt mindre by end Aarhus og Aalborg, skal man ikke snydes for god Take Away. Her kan byens Take Away-muligheder også få mundvandet til at løbe og maven til at rumle. De mange grillbarer venter bare på en bestilling fra dig, og så er du hurtigt forsynet med et lækkert sprødt Take Away-måltid.

Men Horsens er ikke kun lutter grillbarer. Byen er også beriget med udsøgte kinesiske og thailandske restauranter med smagen og nationaliteten i fokus, så man er sikret den bedst mulige smagsoplevelse, uden at gå sulten hjem.

Pizza er også noget der er succesfuldt i Horsens. Uanset størrelse, variant, tilbehør og pris, er du sikret en god Take Away-oplevelse, du med garanti gerne vil gentage. Og hvis dovenskaben sejrer, så står pizzamændene klar til at levere Take Away-pizzaen hjem til dig.

Med andre ord, så er Horsens en hyggelig lille by, med interessante små seværdigheder og restauranter der er i stand til at fængsle dine smagsløg.

Vis filter

Filtere efter type:

0 Resultater fundet