Nem og lækkert Take Away i Holbæk

Holbæk er Nordvestsjællands største by, har over 26.000 indbyggere og ligger ca. 60 kilometer fra København. Byen er forsynet med en masse kulturelle og historiske seværdigheder, herunder blandt andet Holbæk Museum, som er et bygningskompleks 12 gamle huse, som rummer gamle bondestuer, købmandsgårde, samlinger af keramik og meget mere. Ved siden af museet, kan man også se Skt. Nikolai Kirke, som er byens største. Man kan også opleve Tveje Merløse Kirke, som faktisk er en af Sjællands ældste med tvillingetårne, der er fuldt bevaret.

Man kan også besøge Andelslandsbyen Nyvang, der er et historisk oplevelsescenter. Det er et levende frilandsmuseum, hvor man kan opleve andelsperioden 1870-1950 gennem en masse udstillinger og aktiviteter. Man finder for eksempel et andelsmejeri med dampmaskine og smørkærne, et savværk, et skomagerværksted og mange flere erhverv. Der er nok at historiske og kulturelle seværdigheder at tage fat på i Holbæk.

Take Away er der også at finde i byen. Her kan man blandt andet få både lækkert grillmad og sprøde pizzaer. Hvad endnu bedre er – man behøver ikke anstrenge sig for at hente maden, restauratørerne leverer den nemlig gerne lige til døren. Så alt man skal gøre, er så simpelt som bare at bestille den mad, man vil have og så er den klaret!

Vis filter

Filtere efter type:

0 Resultater fundet