Kongeligt Take Away i Hillerød

Hillerød er en by med over 31.000 indbyggere og ligger centralt i Nordsjælland. Byen er rig på kunst og kultur, da man her blandt andet kan opleve Frederiksborg Slot, hvor danske konger blev kronet i årene 1671-1840. Slottet er faktisk også kåret til en af Danmarks ni største turistattraktioner og besøges af tusindvis af turister hver uge. I slottets slotshave finder man også Hillerød Bymuseum, som viser byens historie fra middelalderen og frem til i dag. Vest for byen ligger også Æbelholt Klosterruin, hvor der hvert år afholdes Æbelholt Torvemarked i anledning af Sankt Wilhelms festdag den 16. juni.

I byen finder man også den kirke Prins Joachim og Grevinde Alexandra blev gift i – nemlig Frederiksborg Slotskirke. Derudover, finder man også den katolske kirke, Sankt Vilhelms Kirke. Hillerød har også nogle gode indkøbsfaciliteter i form af adskillelige gågader og butikscentre. Med de mange specialbutikker i Hillerød, har man helt sikkert muligheden for at få brugt nogle penge.

Som sagt, er der rigeligt at tage fat i, når man besøger Hillerød. Hvad bedre er – man går aldrig ned på mad. Her er der nemlig alverdens Take Away fra de fleste af verdenens hjørner. Der er næsten alt fra kinesisk til traditionel dansk og selvfølgelig lækkert grillmad og sprøde pizzaer. Så uanset hvad man sulter efter, kan man højest sandsynligt finde det her.

Vis filter

Filtere efter type:

0 Resultater fundet