Velsmagende Take Away i Herning

Herning er byen, man ofte besøger hvis man skal til en fed koncert, se Mikkel Kessler bokse eller opleve andet underholdning. Alt dette sker nemlig i multiarenaen Jyske Bank Boksen, der ejes af Messecenter Herning.

Herning er også byen for de vilde sjæle. Her kan man nemlig også få benzin i blodet og ræse afsted på gokarter, være modig og kaste sig ud i faldskærmsudspring eller være vild og cykle på stejle stigninger og nedkørsler på en mountainbike. Man kan også tage det lidt mere stille og roligt, og i stedet vælge en hyggelig kanotur med hele familien eller udfordre hinanden i en bowlingturnering.

Man kan også gå i det mere kulturelle hjørne og eventuelt besøge Blichermuseet på herregården Herningsholm, hvor man finde udstillinger om den berømte digter Steen Steensen Blicher eller Frilandsmuseet, som fortæller historien om den vest- og midtjyske hedekultur. Samtidig viser museet, hvordan folk på egnen i 1800-tallet levede og arbejdede.Hvis man også besøger AutoGalleriet Herning, kan man se en masse spændende udstillinger med privatejede klassiske biler, veteranmotorcykler, legetøjsbiler og svævefly. Nogle af bilerne går endda helt tilbage til 1920’erne. Der er et væld af spændende aktiviteter i Herning, at de næsten er helt svært at vælge imellem.

Take Away’en i Herning fejler bestemt heller ikke noget. Der er frit valg på næsten alle hylder, når det kommer til lækre måltider. Du kan faktisk oven i købet få kurdisk Take Away, med en smag der får dig til at føle, at du befinder dig i de kurdiske lande. Vildt, ikke? Men er man mere til det velkendte, tilbyder Herning selvfølgelig også traditionelt Take Away, som sprøde pizzaer og gigantstore burgere. Og hvad bedre er – restauratørerne leverer det gerne hjem til dig.

Vis filter

Filtere efter type:

0 Resultater fundet