Kulturel Take Away i Helsingør

Helsingør er en kulturby, der ligger stor vægt på historien. Byen er verdenskendt for Kronborg slot og fæstningsanlæg, som i tidernes morgen blev påbegyndt som en fæstning ved navn Krogen, af den tidligere danske konge, Erik af Pommern. Siden hen er slottet blevet ombygget, brændt ned, genopført, erobret og plyndret. Men den dag i dag, står det så flot ud mod vandet og med Holger Danske på tronen.

Helsingør er i nyere tid også kendt for deres Skibsværft, som i dag er ombygget til Kulturværftet – et dynamisk kulturhus med et værftsmuseum, koncerter, teater, hovedbibliotek og udstillinger. Så der er nok at tage fat på i Nordsjællands største by.

Også når det kommer til Take Away-måltider, er Helsingør et besøg værd. Her kan byen blandt andet byde på forskellige pizza-restauranter, der også er mere eller mindre eksperter i grillmad. Hvis det ikke er nok, er der også en masse Take Away-restauranter med speciale i lækre italienske og vegetariske retter.

Så hvad enten du er på arbejde, på udflugt med familien eller bare lige har lyst til et afbræk i den hjemmelavede hverdagsmad, er Take Away i Helsingør blot et klik væk. Og for resten – du kan få det leveret til lige hvor end du befinder dig, så det er bare med at komme i gang.

Vis filter

Filtere efter type:

0 Resultater fundet