Lækkert Take Away i Fredericia

Fredericia er kendt for at have et af de største og mest velbevarede fæstningsanlæg i Europa. Anlægningen af fæstningen begyndte i 1650 og skulle beskytte overgangen fra Jylland mod fremmede krigsmagter. Hvis man besøger Fredericia i starten af juli måned, kan man være med til at mindes de faldne og fejre årsdagen for det sejrrige udfald mod de slesvig-holstenske styrker, som indtog byen tilbage i 1849. Man har også mulighed for at besøge en masse museer, der kan fortælle forskellige historier fra denne Treårs-krig. Her kan blandt andet nævnes Den Historiske Miniby, som er en tro kopi af, hvordan Fredericia så ud tilbage i 1849, bare i meget mindre størrelse.

Hvis det hele ikke skal være lutter museumsbesøg, har man i Fredericia også mulighed for at besøge diverse lege- og badelande, der især er ideel for de små og barnlige sjæle. Et eksempel kunne være Madsby Legepark, hvor der er mulighed for at klappe dyr og være aktiv med de mange aktivitetsmuligheder. Er det mere naturen man er interesseret i, er Fredericia bestemt også oplagt. Med sin beliggenhed ved vand og natur, har byen de smukkeste omgivelser. Det giver mulighed for nogle aktive dage, hvor man kan snuppe en vandre- og/eller cykeltur. Fredericia byder også på mange andre spændende udendørsaktiviteter. For eksempel kan man spille fodboldgolf eller udfordre hinanden i en omgang paintball.

Fredericia er heldigvis også byen, hvor man finder yderst lækre måltider. Den har alt inden for enhver kategori og smag. Det er nemlig ikke kun traditionelle pizzaer og burgere, der står på menuen her. Nej, Fredericia kan blandt andet også tilbyde lækre sandwich, friske salater, velsmagende indisk og krydret tyrkisk. Og hvad bedre er – du kan få alle de her lækre retter som Take Away, så du kan få det med hjem i stuen foran fjernsynet efter en aktiv dag. Så bliver det vidst heller ikke bedre.

Vis filter

Filtere efter type:

0 Resultater fundet