Oplev lækkert Take Away i Esbjerg

Esbjerg; byen hvor en skulptur af kæmpe mennesker der skuer ud over havet, er placeret. Et vartegn for byen, som hilser alle rejsende fra søsiden af Esbjerg velkommen. Esbjerg er byen for maritime naturoplevelser, hvor man blandt andet kan komme på havnerundfart og se sæler og fugleliv. Man kan også med fordel gå en tur ved Vadehavet og opleve, hvordan det sprudler af liv – både over og under vandets overflade. Man kan også besøge Fiskeri- og Søfartsmuseet, hvor det maritime helt sikkert står på spil. Hvis du er vild med sæler, så oplev da en sælfodring på dette museum.

Esbjerg tilbyder også en række andre museer, blandt andet Esbjerg Kunstmuseum, som rummer en samling af kunst fra det 20. århundrede og frem. Derudover, kan man besøge Bogtrykmuseet, der viser udviklingen inden for bogtrykkunsten i mere end 1000 år. Aktiviteter er også noget Esbjerg kan stå i spidsen for. Her er nemlig både skøjtebaner, rollerskating, paintball, bowling, svømmehaller og meget, meget mere. Der er ingen undskyldning for ikke at være aktiv.

Take Away har man også i Esbjerg. Alt fra klassisk kebab til tangbelagt sushi. Der er masser at vælge imellem. Man kan også være sikker på, at Take Away-måltidet bliver en suveræn succes. Og er det dovenskaben der sejrer efter en aktiv dag, så er der rig mulighed for at få Take Away’en leveret, det er kun få klik væk.

Vis filter

Filtere efter type:

0 Resultater fundet